05May
Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Kaya, Korona virüse karşı bağışıklığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran besin değeri yüksek gıdalar hakkında bilgiler verdi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Kaya, Korona virüse karşı bağışıklığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran besin değeri yüksek gıdalar hakkında bilgiler verdi.

Aralık ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan, son olarak ülkemizde de görülen ve her geçen gün büyüyen Covid-19 olarak da bilinen yeni tip Korona virüs salgını için kişisel hijyen, el temizliği, ve genel temizlik kurallarını uygulamamızın yanında, güçlü bir bağışıklık...

Devamı

Site Haritası