Aralık ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan, son olarak ülkemizde de görülen ve her geçen gün büyüyen Covid-19 olarak da bilinen yeni tip Korona v...
Bölüm Başkanı'nın Mesajı
Değerli öğrenciler,
Türk ve Dünya Mutfağı'nın yanısıra pişirme yöntemleri, gıda bilimi, unlu mamüller ve fırıncılık ürünleri, yönetim ve girişimcilik konularında sağlam bir temel sağlayarak Ulusal olduğu kadar Uluslararası platformda donanımlı, girişimci, eleştirel düşünebilen, aktif, kendine güvenen, ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Alanya HEP Üniversitesi olarak sizleri de aramızda görmekten ve bu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyarız.
Sevgilerimle,
Dr. Öğretim Üyesi Burcu ÇABUK
Türk ve Dünya Mutfağı'nın yanısıra pişirme yöntemleri, gıda bilimi, unlu mamüller ve fırıncılık ürünleri, yönetim ve girişimcilik konularında sağlam bir temel sağlayarak Ulusal olduğu kadar Uluslararası platformda donanımlı, girişimci, eleştirel düşünebilen, aktif, kendine güvenen, ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda Alanya HEP Üniversitesi olarak sizleri de aramızda görmekten ve bu yolda birlikte yürümekten mutluluk duyarız.
Sevgilerimle,
Dr. Öğretim Üyesi Burcu ÇABUK
Duyurular
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2020 Yaz Stajları LMS sistemi üzerinden proje olarak gerçekleştirilecektir. GAS 200 ve GAS 300 dersleri LMS sistemi üzerinde 29 Haziran tarihinde aktif olacaktır.
Etkinlik girişi yapılmamıştır.
Tümünü Gör